Kamasz csoport

A csoport célja, hogy a résztvevők mindennapi konfliktusaikat, indulataikat hatékonyabban tudják kezelni, önbizalmuk erősödjön, szorongásaikat megjeleníthessék, feldolgozhassák.

A foglalkozások során szimbólumokból vagy a fiatalokat foglalkoztató aktuális témákból kiindulva helyzeteket, történeteket találunk ki, és ezeket közösen eljátsszuk. A közös játék a spontaneitást fejleszti, a tét nélküli szerepkipróbálást teszi lehetővé.

A csoport keretek és szabályok adta biztonságos közegben a sérelmek és indulatok is megjeleníthetőkké válnak. A résztvevők hasonló élmény visszajelzései a „nem vagyok egyedül” felszabadító érzését adják. Tudatosul a saját működésmód, miközben elleshetővé válik a többiek megoldási módja is.

A részvételt azoknak ajánljuk, akiknek szükségük van egy olyan közegre, ahol átélhetik saját értékeiket, értékességüket, akik mindennapjaikban nem annyira sikeresek, nehéz nekik barátokat találni vagy megfelelni az iskolai, családi elvárásoknak. A csoportba kerülés feltétele egy személyes találkozás, ahol megismerkedhetünk egymással.

A csoport vezetői: Janda Zsuzsa kiképző gyerekdráma vezető és Inotay Judit művészetterapeuta, gyerekdráma vezető

A 10 alkalomból álló csoportfolyamat ára: 50 000 Ft (amit az elköteleződés után 2 részletben lehet fizetni)

Jelentkezni a jandazsuzsa@yahoo.com email címen vagy a 06 30 8233729 számon lehet